fbpx
tegelemuseum-11.jpg

- Alle tijdsloten zijn volgeboekt - 

Taxateur Ger de Ree komt op 3 oktober naar Otterlo om aardewerk en tegels te taxeren. Iedereen die aardewerk of tegels bezit maar geen idee heeft van de waarde is welkom. In verband met corona is vooraf reserveren een vereiste.

Iedere bezoeker mag twee stukken aardewerk of tegels meenemen. Taxatiedagen zijn leerzaam en spannend. Er is altijd kans dat een stuk aardewerk iets uitzonderlijks blijkt te zijn. 

Ger de Ree, eigenaar van Capriolus Contemporary Ceramics, vertelt graag over de bijzonderheden van tegels en ander keramiek. Hij geeft inzicht in stijlperiodes en in de gebruikte techniek van de stukken. Zijn taxaties zijn populair bij liefhebbers en verzamelaars.

Praktische informatie
De taxatie is gratis, men betaalt alleen de entreeprijs voor het museum. De taxatiedag is van 10.00 tot 16.00 uur. In verband met corona is vooraf reserveren een vereiste. Per half uur is een maximaal aantal personen toegestaan in de taxatieruimte. U kunt buiten uw tijdslot om, wel de andere ruimtes in het museum bezoeken. Tot 15.00 uur vrijdag 2 oktober is het mogelijk om te reserveren. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dient men zich op te geven voor de taxatiedag. Vermeld hierbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en gewenst tijdslot. 

Ontdek de collectie

Meer weten over onze tentoonstellingen of vaste collectie?
Laat je inspireren en verrassen!

Ontdek de collectie

Top